VÅR PASSION

Att arbeta tillsammans för att skapa originella och oväntade lösningar för våra kunder är vad vi älskar att göra. Under de senaste åren har vi skapat integrerade grafisk och webbmarknadsföringslösningar för kunder runt om i världen. Framgång är inte magi, det tar tid, undersökning, kunskap och en stor mängd arbete.

VÅR STORY

Artend grundades år 2013 av frilansaren Fadi Chamoun. Hans intresse för webbdesign och PR började redan i ung ålder. Med en gedigen utbildning inom webbdesign på Tekniska Högskolan i Jönköping och ett brett kontaktnät tog han steget att starta en webbyrå.

Företaget har sitt kontor i centrala Jönköping. Där arbetar webbdesigners och andra specialister med att slutföra projekt enligt uppdragsgivarens önskemål. Artend har också flera samarbetspartners i form av fotografer och andra designers som gör att företaget kan hantera alla möjliga situationer. För närvarande finns en stor portfölj med lyckade projekt som växer för varje år som går.

Artend är ett liten och flexibel webbyrå med god anpassningsförmåga. Ibland förändrar sig kundens önskemål under projektets gång, men Artend är vana vid att hantera förändringar. Företaget har också fått utmärkelser för sina kreativa lösningar och intuitiva design.

Artend blir aldrig nöjda, utan försöker att hela tiden utvecklas och förbättra sin verksamhet. Något personalen brukar värdesätta stort är att verkligen engagera sig i en kunds ideologi och varumärkesstrategi. På så sätt skapas bättre förståelse för kundens behov och en möjlighet att skräddarsy en lösning. Därmed brukar kunden också bli mer nöjd med resultatet.

Webbyrån Artend arbetar idag både med svenska klienter och internationella klienter. Kunder inkluderar allt från privatpersoner till större företag och organisationer.